Zarejestrowanych opini: 39

Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa łukowa tekstylna 300 x 230
Data realizacji: 2022-07-05
ocena

Opinia kupującego:
Ścianka reklamowa którą zamówiliśmy jest naprawdę świetnej jakości tkanina idealnie pasuje na konstrukcję na targach ścianka wyglądała prześlicznie, bardzo szybki termin realizacji. Polecam


Zdjęcie produkcji
Trybunka reklamowa z wydrukiem
Data realizacji: 2022-03-17
ocena

Opinia kupującego:
Polecam, bardzo szybka realizacja, wydruk bardzo dobrej jakości, przemiły kontakt telefoniczny w przyszłości takie produkty będziemy zamawiać tylko w irollup.pl


Zdjęcie produkcji
Stojaki wielkoformatowe
Data realizacji: 2021-04-15
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo szybka realizacji wydruk najwyższej jakości, bardzo dobra cena.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2020-11-19
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo szybka realizacja 5 roll upów z dnia na dzień, bardzo dobra jakość polecamy współpracę z tą firmą.


Zdjęcie produkcji
Trybunka reklamowa
Data realizacji: 2020-11-18
ocena

Opinia kupującego:
Trybunka świetnej jakości bardzo wytrzymała więc nie ma problemu z postawieniem jakieś cięższej rzeczy na blacie, wszystko bardzo mobilne całość składana do poręcznej torby którą można przewiesić przez ramię w sumie nie myślałem że tak sporych rozmiarów produkt bo blat ma 87 cm. mieści się do takiej małej torby. Myślę że przyda się na każdym evencie i jest w bardzo dobrej cenie.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa z wydrukiem
Data realizacji: 2020-11-18
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo ładnie wykonana ścianka reklamowa, ekspresowa realizacja wraz z projektem graficznym polecamy w spółpracę z irollup.pl


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa łukowa POP UP 3x3
Data realizacji: 2020-11-03
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra jakość wykonania, ścianka reklamowa prosta w rozkładaniu, grafika bardzo dobrej jakości oraz darmowy projekt graficzny. polecam


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa szerokość 414 cm. x wysokość 229 cm.
Data realizacji: 2020-11-02
ocena

Opinia kupującego:
Ścianka zrealizowana z dnia na dzień. Bardzo dobra jakość druku.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa szerokość 414 cm. x wysokość 229 cm.
Data realizacji: 2020-10-11
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo szybka realizacje, profesjonalnie wykonane zlecenie wraz z opracowaniem projektu graficznego. Zamówienia w firmie irollup realizujemy od 10 lat raz kupiona konstrukcja ścianki do której domawiamy samą grafikę na konkretny event. Zawsze profesjonalne podejście do klienta.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 3x4
Data realizacji: 2020-10-29
ocena

Opinia kupującego:
Ścianka super wygląda.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa łukowa
Data realizacji: 2018-01-23
ocena

Opinia kupującego:
Świetna jakość super cena POLECAM


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 3x3 łukowa
Data realizacji: 2017-10-04
ocena

Opinia kupującego:
Polecam bardzo dobra jakość wykonania oraz szybki termin realizacji.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 3x3 łukowa
Data realizacji: 2017-09-28
ocena

Opinia kupującego:
Polecam, wzorowa transakcja


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 3x2 łukowa
Data realizacji: 2017-09-15
ocena

Opinia kupującego:
Jakość pierwsza klasa, ekspresowa realizacja POLECAMY


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 2x3 łukowa
Data realizacji: 2017-07-12
ocena

Opinia kupującego:
Było to kolejne zamółwieniu w iRollup.pl ścianka została wyprodukowana w 12 godzin co jest godne podziwu, jakość‡ wzorowa, kontakt z firmą bardzo dobry jednym sł‚owem polecamy wzorowa współ‚praca jak zawsze.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 3x3 łukowa
Data realizacji: 2017-07-11
ocena

Opinia kupującego:
Ścianka reklamowa wykonana na najwyższym poziomie, w cenie 1299 zł. wykonano również projekt graficzny od zamówienia do dostawy minęło 3 dni POLECAM.


Zdjęcie produkcji
??cianka reklamowa POP UP 3x3 ??ukowa
Data realizacji: 2017-07-05
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra jakość wykonania połączona z ekspresowym terminem realizacji pozwala nam nazwać tą transakcję PERFEKCYJNĄ - POLECAMY.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa ?ukowa POP UP 3x3
Data realizacji: 2016-12-14
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra jakosc wykonania, doskonaly kontakt z firma, pracownicy bardzo kompetentni z duza wiedza na temat scianek. POLECAM my napewno wrocimy z kolejnymi realizacjami.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa prosta POP UP 3x3
Data realizacji: 2016-11-21
ocena

Opinia kupującego:
Scianka wykonana bardzo szybko w bardzo dobrej jakosci, wydruk zabezpieczony laminatem przez co sie nie rysuje grafika, bardzo dobry produkt w bardzo niskiej cenie polecamy.


Zdjęcie produkcji
Roll up z wydrukiem
Data realizacji: 2016-11-15
ocena

Opinia kupującego:
Przyznajemy maksymalna liczbe punktow za wykonanie zlecenia roll upy wykonane z dnia na dzien w rewelacyjnie dobrej jakosci druku i materialu na ktorym zostaly wydrukowane. POLECAM


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2016-07-21
ocena

Opinia kupującego:
Jestem zadowolony. Polecam


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x4 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-07-21
ocena

Opinia kupującego:
Polecam firme. Projekt wykonany zgodnie z naszymi zalecaniami i sugestiami. Nie bylo problemu z kontaktem i wprowadzaniem zmian przy tworzeniu projektu.


Zdjęcie produkcji
Åšcianka reklamowa 3x3 Å‚ukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-05-05
ocena

Opinia kupującego:
Jakosc wydruku: Bardzo dobra, Szybkosc realizacji: Bardzo Szybko, Jakosc obslugi: Bardzo dobra, Kontakt z firma: Bardzo dobry - POLECAM


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x3 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-04-05
ocena

Opinia kupującego:
Transakcja przebiegla pomyslnie. Towar zgodny z oczekiwaniami.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x3 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-18
ocena

Opinia kupującego:
Serdecznie polecam ! Swietna jakosc, szybko i bardzo dobry kontakt z firma


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-08
ocena

Opinia kupującego:
Realizacja bardzo szybka, jakosc wydruku bardzo dobra, napewno bedziemy jeszcze zamawiac.


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-01
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra i profesjonalna obsluga. Doskonala jakosc wydruku Korzystamy juz kolejny raz!!!


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200
Data realizacji: 2016-02-09
ocena

Opinia kupującego:
Polecam. Rewelacyjna cena.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200
Data realizacji: 2016-01-05
ocena

Opinia kupującego:
Jestem zadowolona z szybkiej i pomocnej obslugi. Efekt koncowy jest zadowalajacy.


Zdjęcie produkcji
Åšcianka prosta POP UP 3x3 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-12-07
ocena

Opinia kupującego:
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam!


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 w kasecie LUX
Data realizacji: 2015-10-16
ocena

Opinia kupującego:
Jakosc wydruku: Bardzo dobra, Szybkosc realizacji: Bardzo Szybko, Jakosc obslugi: Bardzo dobra, Kontakt z firma: Bardzo dobry - POLECAM


Zdjęcie produkcji
2 x Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-10-14
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo cenie jakosc i terminowosc we wspolpracy z kontrahentami. To moje drugie zamowienie, ktore firma zrealizowala w ostatnim czasie. Jest wysoka jakosc‡ i rewelacyjnie krotki termin realizacji. Pozdrawiam Jacek Kasek dyrektor CKZiU nr 1 w Raciborzu


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiwm
Data realizacji: 2015-10-02
ocena

Opinia kupującego:
POLECAM, ZLECENIE WYKONANE BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE. WYSOKA JAKOŚĆ WYDRUKU ORAZ OBSŁUGI KLIENTA


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-08-20
ocena

Opinia kupującego:
Swietny kontakt, wykonanie i cena !!! Napewno wrocimy z kolejnym zamowieniem. Zdecydowanie polecamy !!


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem - 10 szt.
Data realizacji: 2015-06-11
ocena

Opinia kupującego:
Szybka realizacja ,jakosc bdb.Polecam serdecznie.Pozdrawiam i dziekuje.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem - 10 szt.
Data realizacji: 2015-06-11
ocena

Opinia kupującego:
Szybka realizacja ,jakosc bdb.Polecam serdecznie.Pozdrawiam i dziekuje.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-06-12
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo jestesmy zadowoleni, bedziemy Panstwa polecac innym organizacjom :)


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-06-05
ocena

Opinia kupującego:
Produkt bardzo dobrej jakosci w bardzo rozsadnej cenie, wydruk bardzo dobry odwzorowanie kolorow 100 %, realizacja w 48 godzin. ZDECYDOWANIE POLECAMY zakupy w sklepie iRollup.pl


Zdjęcie produkcji
Scianka POP UP 3x3 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-05-29
ocena

Opinia kupującego:
Szybko, sprawnie, profesjonalnie


Zarejestrowanych opini : 39