Zarejestrowanych opini: 37

Zdjęcie produkcji
Stojaki wielkoformatowe
Data realizacji: 2021-04-15
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo szybka realizacji wydruk najwy?szej jako?ci, bardzo dobra cena.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2020-11-19
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo szybka realizacja 5 roll upw z dnia na dzie?, bardzo dobra jako?? polecamy wsp?prac? z t? firm?.


Zdjęcie produkcji
Trybunka reklamowa
Data realizacji: 2020-11-18
ocena

Opinia kupującego:
Trybunka ?wietnej jako?ci bardzo wytrzyma?a wi?c nie ma problemu z postawieniem jakie? ci??szej rzeczy na blacie, wszystko bardzo mobilne ca?o?? sk?adana do por?cznej torby ktr? mo?na przewiesi? przez rami? w sumie nie my?la?em ?e tak sporych rozmiarw produkt bo blat ma 87 cm. mie?ci si? do takiej ma?ej torby. My?l? ?e przyda si? na ka?dym evencie i jest w bardzo dobrej cenie.


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa z wydrukiem
Data realizacji: 2020-11-18
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo ?adnie wykonana ?cianka reklamowa, ekspresowa realizacja wraz z projektem graficznym polecamy w sp?prac? z irollup.pl


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa ?ukowa POP UP 3x3
Data realizacji: 2020-11-03
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra jako?? wykonania, ?cianka reklamowa prosta w rozk?adaniu, grafika bardzo dobrej jako?ci oraz darmowy projekt graficzny. polecam


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa szeroko?? 414 cm. x wysoko?? 229 cm.
Data realizacji: 2020-11-02
ocena

Opinia kupującego:
?cianka zrealizowana z dnia na dzie?. Bardzo dobra jako?? druku.


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa szeroko?? 414 cm. x wysoko?? 229 cm.
Data realizacji: 2020-10-11
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo szybka realizacje, profesjonalnie wykonane zlecenie wraz z opracowaniem projektu graficznego. Zamwienia w firmie irollup realizujemy od 10 lat raz kupiona konstrukcja ?cianki do ktrej domawiamy sam? grafik? na konkretny event. Zawsze profesjonalne podej?cie do klienta.


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa POP UP 3x4
Data realizacji: 2020-10-29
ocena

Opinia kupującego:
?cianka super wygl?da.


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa ?ukowa
Data realizacji: 2018-01-23
ocena

Opinia kupującego:
?wietna jako?? super cena POLECAM


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa POP UP 3x3 ?ukowa
Data realizacji: 2017-10-04
ocena

Opinia kupującego:
Polecam bardzo dobra jako?? wykonania oraz szybki termin realizacji.


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa POP UP 3x3 ?ukowa
Data realizacji: 2017-09-28
ocena

Opinia kupującego:
Polecam, wzorowa transakcja


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa POP UP 3x2 ?ukowa
Data realizacji: 2017-09-15
ocena

Opinia kupującego:
Jako?? pierwsza klasa, ekspresowa realizacja POLECAMY


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa POP UP 2x3 ?ukowa
Data realizacji: 2017-07-12
ocena

Opinia kupującego:
By?o to kolejne zam?wieniu w iRollup.pl ?cianka zosta?a wyprodukowana w 12 godzin co jest godne podziwu, jako??? wzorowa, kontakt z firm? bardzo dobry jednym s??owem polecamy wzorowa wsp??praca jak zawsze.


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa POP UP 3x3 ?ukowa
Data realizacji: 2017-07-11
ocena

Opinia kupującego:
?cianka reklamowa wykonana na najwy?szym poziomie, w cenie 1299 z?. wykonano rwnie? projekt graficzny od zamwienia do dostawy min??o 3 dni POLECAM.


Zdjęcie produkcji
??cianka reklamowa POP UP 3x3 ??ukowa
Data realizacji: 2017-07-05
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra jako??? wykonania po???czona z ekspresowym terminem realizacji pozwala nam nazwa? t? transakcj? PERFEKCYJN? - POLECAMY.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa ?ukowa POP UP 3x3
Data realizacji: 2016-12-14
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra jakosc wykonania, doskonaly kontakt z firma, pracownicy bardzo kompetentni z duza wiedza na temat scianek. POLECAM my napewno wrocimy z kolejnymi realizacjami.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa prosta POP UP 3x3
Data realizacji: 2016-11-21
ocena

Opinia kupującego:
Scianka wykonana bardzo szybko w bardzo dobrej jakosci, wydruk zabezpieczony laminatem przez co sie nie rysuje grafika, bardzo dobry produkt w bardzo niskiej cenie polecamy.


Zdjęcie produkcji
Roll up z wydrukiem
Data realizacji: 2016-11-15
ocena

Opinia kupującego:
Przyznajemy maksymalna liczbe punktow za wykonanie zlecenia roll upy wykonane z dnia na dzien w rewelacyjnie dobrej jakosci druku i materialu na ktorym zostaly wydrukowane. POLECAM


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2016-07-21
ocena

Opinia kupującego:
Jestem zadowolony. Polecam


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x4 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-07-21
ocena

Opinia kupującego:
Polecam firme. Projekt wykonany zgodnie z naszymi zalecaniami i sugestiami. Nie bylo problemu z kontaktem i wprowadzaniem zmian przy tworzeniu projektu.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa 3x3 łukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-05-05
ocena

Opinia kupującego:
Jakosc wydruku: Bardzo dobra, Szybkosc realizacji: Bardzo Szybko, Jakosc obslugi: Bardzo dobra, Kontakt z firma: Bardzo dobry - POLECAM


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x3 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-04-05
ocena

Opinia kupującego:
Transakcja przebiegla pomyslnie. Towar zgodny z oczekiwaniami.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x3 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-18
ocena

Opinia kupującego:
Serdecznie polecam ! Swietna jakosc, szybko i bardzo dobry kontakt z firma


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-08
ocena

Opinia kupującego:
Realizacja bardzo szybka, jakosc wydruku bardzo dobra, napewno bedziemy jeszcze zamawiac.


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-01
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra i profesjonalna obsluga. Doskonala jakosc wydruku Korzystamy juz kolejny raz!!!


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200
Data realizacji: 2016-02-09
ocena

Opinia kupującego:
Polecam. Rewelacyjna cena.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200
Data realizacji: 2016-01-05
ocena

Opinia kupującego:
Jestem zadowolona z szybkiej i pomocnej obslugi. Efekt koncowy jest zadowalajacy.


Zdjęcie produkcji
Ścianka prosta POP UP 3x3 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-12-07
ocena

Opinia kupującego:
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam!


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 w kasecie LUX
Data realizacji: 2015-10-16
ocena

Opinia kupującego:
Jakosc wydruku: Bardzo dobra, Szybkosc realizacji: Bardzo Szybko, Jakosc obslugi: Bardzo dobra, Kontakt z firma: Bardzo dobry - POLECAM


Zdjęcie produkcji
2 x Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-10-14
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo cenie jakosc i terminowosc we wspolpracy z kontrahentami. To moje drugie zamowienie, ktore firma zrealizowala w ostatnim czasie. Jest wysoka jakosc i rewelacyjnie krotki termin realizacji. Pozdrawiam Jacek Kasek dyrektor CKZiU nr 1 w Raciborzu


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiwm
Data realizacji: 2015-10-02
ocena

Opinia kupującego:
POLECAM, ZLECENIE WYKONANE BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE. WYSOKA JAKOŚĆ WYDRUKU ORAZ OBSŁUGI KLIENTA


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-08-20
ocena

Opinia kupującego:
Swietny kontakt, wykonanie i cena !!! Napewno wrocimy z kolejnym zamowieniem. Zdecydowanie polecamy !!


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem - 10 szt.
Data realizacji: 2015-06-11
ocena

Opinia kupującego:
Szybka realizacja ,jakosc bdb.Polecam serdecznie.Pozdrawiam i dziekuje.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem - 10 szt.
Data realizacji: 2015-06-11
ocena

Opinia kupującego:
Szybka realizacja ,jakosc bdb.Polecam serdecznie.Pozdrawiam i dziekuje.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-06-12
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo jestesmy zadowoleni, bedziemy Panstwa polecac innym organizacjom :)


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-06-05
ocena

Opinia kupującego:
Produkt bardzo dobrej jakosci w bardzo rozsadnej cenie, wydruk bardzo dobry odwzorowanie kolorow 100 %, realizacja w 48 godzin. ZDECYDOWANIE POLECAMY zakupy w sklepie iRollup.pl


Zdjęcie produkcji
Scianka POP UP 3x3 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-05-29
ocena

Opinia kupującego:
Szybko, sprawnie, profesjonalnie


Zarejestrowanych opini : 37